140 de titluri ale Editurii Dacia XXI, în librăria digitală CorectBooks

ian. 21st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Începând de vineri, 21 ianuarie 2011, CorectBooks a început colaborarea cu prestigioasa editură Dacia XXI. Astfel, oferta de carte digitală a librăriei CorectBooks se va îmbogăţi cu 140 de titluri oferite de către editura Dacia XXI, de la romane şi cărţi de poezie, până la istorie şi critică literară.

Consolidată într-o tradiţie de peste 40 de ani, oferta editurii Dacia XXI crește permanent, prin colecţii şi titluri noi, etalând nume reprezentative ale literaturii şi culturii româneşti precum: Augustin Buzura, Sorin Titel, Corin Braga, Mihai Sin, Dora Pavel, Horia Ursu, D. R. Popescu, Alexandru Vlad, Grigore Zanc, Francisc Păcurariu, Marian Ilea, Tudor Daneş, Ilie Sălceanu, Ion Bledea, Dan Trif și mulți alții. Printre colecțiile publicate de editura Dacia XXI se numără “Romanele istoriei”, “Doctoralia” și “Biblioteca Maghiară”.

„Consider că ce realizează prietenii noştri de la CorectBooks este o noutate pe piaţa cărţii româneşti, ceea ce va duce la animarea acesteia şi nu la diminuarea ei. Contrar unor prejudecăţi, cartea în format clasic va avea de câştigat, pentru că cel care va descoperi o carte valoroasă şi o va accesa în format digital, va dori să o aibă şi în varianta pe suport de hârtie. (…) Noi suntem onoraţi că participăm la acest proiect şi îl susţinem.”, a spus Ion Vădan, directorul editurii Dacia XXI, cu ocazia semnării parteneriatului cu librăria de carte digitală CorectBooks.

Cărțile Dacia XXI pot fi achiziționate deja de pe site-ul CorectBooks.

www.corectbooks.com, prima librărie de carte digitală din România, oferă în acest moment cititorilor săi peste 850 de cărți, ce aparțin unui număr de 14 edituri și acoperă o gamă foarte variată de domenii: de la literatură clasică și contemporană pentru copii, adolescenți și adulți, până la publicistică, critică literară, carte școlară, religioasă și de călătorie.

CorectBooks este parte din www.corect.com, cea mai complexă platformă online de pe piaţa autohtonă, care mai cuprinde portalul de știri CorectNews și site-ul CorectBazaar.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro