“Breasla degustătorilor. Otrăvurile din Caux” de Sussannah Appelbaum

ian. 4th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Litera a apărut “Breasla degustătorilor. Otrăvurile din Caux” de Sussannah Appelbaum, volum care prezintă noile aventuri ale lui Ivy Manx într-o manieră misterioasă şi umoristică.

După înfrângerea Regelui şi a Reginei Mătrăgună, în Caux este din nou linişte. Totuşi, a mai rămas de îndeplinit o Profeţie: bunul rege Verdegris, acum bolnav de moarte, urmează a fi găsit şi vindecat de Nobilul Vlăstar, de tânăra Ivy Manx.
Alături de prietenul ei Rowan, aceasta trebuie să se aventureze în interiorul Breslei Degustătorilor, condusă de diabolicul Vidal Vinegret. Colac peste pupăză, primejdiile se înmulţesc odată cu apariţia unei plante otrăvitoare care-i ameninţă călătoria: feriga rea, cunoscută şi ca făcătoarea-de-regi, cea care îşi poate înnebuni victimele, luându-le prizoniere într-un tărâm întunecat.
Vor reuşi eroii să contracareze acţiunile duşmanilor lor şi să înfăptuiască Profeţia? Ce alte noi aventuri li se mai deschid înainte? 

Număr de vizualizări :1400


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro