Târgul de sărbători de la Obor s-a prelungit până la 31 decembrie 2010

dec. 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

Succesul deosebit de care s-a bucurat Târgul „Vine Moşul la Obor”, deschis în faţa Primăriei Sectorului 2 de către edilul Neculai Onţanu l-a determinat pe acesta să-l prelungească cu încă şapte zile faţă de cât era stabilit, respectiv până vineri 31 decembrie 2010,  spre bucuria miilor de locuitori ai Capitalei.

De când s-a deschis, târgul a polarizat atenţia bucureştenilor care s-au grăbit să se aprovizioneze cu mărfuri de calitate, direct de la producătorii renumiţi din ţară de preparate tradiţionale din carne şi brânză, băuturi alcoolice, dulciuri, cozonaci, cărţi, tablouri, muzică, bijuterii, design vestimentar şi o gamă variată de cadouri specifice Crăciunului.

Pentru întregirea atmosferei de sărbătoare, duminică, 19 decembrie 2010 au avut loc spectacole de muzică populară susţinute de soliştii Ionela Stăncioi, Nicoleta Beca, Irinel Popa, precum şi de Grupul “Veteranii” din Teleorman.

Cu această ocazie, vizitatorii de toate vârstele au ocazia, din nou, să  meargă în cele peste 30 de standuri şi căsuţe de lemn, frumos decorate, amplasate în Parcul Obor, unde „rolul” principal a fost deţinut de cumpărături şi voie bună.

Târgul „Vine Moşul în Obor” este deschis zilnic, între orele 10.00 – 20.00, până vineri, 31 decembrie 2010, fiind organizat de Primăria Sectorului 2 şi S.C. Vision Improve SRL.

Număr de vizualizări :1126


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro