Dan Mihuţ şi Adrian Diniş la Cenaclul “Marin Mincu”

dec. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 15 decembrie 2010, ora 18.00, la Biblioteca Metropolitană, din Bucureşti are loc o nouă ediţie a Cenaclului „Marin Mincu”. Vor citi poeţii Dan Mihuţ şi Adrian Diniş. Întâlnirea va fi moderată de Ştefania Mincu şi Octavian Soviany.

Dan MIHUŢ (n. 1973, Drobeta Turnu Severin) a absolvit Facultatea de Limbi şi Literature Străine a Universităţii Spiru Haret. Este în prezent profesor de limba engleză şi redactor al revistei Tomis. A debutat cu volumul „Autodafe” (Pontica, 2008).

Adrian DINIŞ (n. 1986, Bucureşti) absolvent al Facultăţii de Informatică Managerială a Universităţii Româno-Americană, a debutat recent, la Târgul de Carte Gaudeamus 2010, cu volumul „Poezii odioase de dragoste” (Vinea, 2010).

Număr de vizualizări :1904


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro