Cenaclul de Seară aniversează cinci ani

dec. 17th, 2010 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 decembrie 2010, ora 16:00, în Popas Pub (str. Liviu Rebreanu nr. 1, Bucureşti),  Cenaclul de Seară aniversează cinci ani de existenţă. Evenimentul e organizat de Asociaţia Culturală Adsum şi Cenaclul de Seară. Moderator: Ion-Gabriel Puşcă.

Manifestarea va debuta cu un moment susţinut de elevii Şcolii nr. 194 ”Marin Sorescu” din Bucureşti, conduşi de institutor Elena Nuică. Aceştia vor cânta colinde, iar membrii Cenaclului de Seară vor susţine un recital de poezie. În cadrul evenimentului, Formaţia Celest va susţine un concert de muzică folk.

Număr de vizualizări :1151


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro