Caricaturi din comunism, în pasajul Universităţii

dec. 22nd, 2010 | By | Category: Proiecte

În perioada 21-24 decembrie 2010, în pasajul Universităţii din Bucureşti, vor fi expuse 56 de lucrări ale unora dintre cei mai mari caricaturişti din lume, printre care Achille Superbi, Valeriu Kurtu, Riber Hansson, românul Devis Grebu sau Antonio Moreira Antunes.

Lucrările sunt aduse de la singurul “Muzeu al caricaturii şi benzilor desenate” din Luxemburg, unul dintre puţinele de acest gen din Europa. Directorul muzeului este românul Florin Balaban, care realizează caricaturi politice pentru cel mai mare ziar din această ţară, “Luxemburger Vort”

Număr de vizualizări :1432


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro