“O viziune pentru dezvoltarea României” de Vasile Filip Soporan

dec. 21st, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Casa Cărţii de Ştiinţă, în colecţia Ştiinţă şi Tehnică” a apărut volumul “O viziune pentru dezvoltarea României” de Vasile Filip SOPORAN.

„Dialogul cu sine al profesorului Vasile Filip Soporan este interesant, este incitant, este purtat cu bună credinţă şi identifică multe soluţii viabile pentru dezvoltarea ulterioară a României, începând cu al doilea deceniu al secolului XXI. În fapt, el ne propune un dialog cu fiecare dintre noi, se adresează cetăţenilor României.” , a scris Vasile Puşcaş.

Număr de vizualizări :1658


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro