“Peisaj cu prinţese” de Dana Catona

dec. 2nd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 3 decembrie 2010, ora 18:00, la Casa Artelor (Str. Episcop Augustin Pacha nr. 8 , Timişoara) are loc vernisajul expoziţiei “Peisaj cu prinţese” de Dana Catona. Expoziţia va fi prezentată de scriitorul Robert Şerban.

Dana Catona a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Cluj, în 1991. În momentul de faţă predă la Facultatea de Arte din Timişoara. Pe lângă activitatea artistică, a debutat cu volumul “Iepurele de martie”, în 2008, la Editura Leda, în urma câştigării concursului de debut literar Unicredit.

Număr de vizualizări :1317


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro