“Oglinda spartă” de Agatha Christie

dec. 25th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO va apărea volumul mystery “Oglinda spartăde Agatha Christie, în colecţia “Carte de buzunar”.

Marina Gregg, faimosul star de cinema, a adus în liniştitul sat St. Mary Mead o undă din strălucirea lumii filmului. Dar când un fan local este otrăvit, actriţa se găseşte brusc în mijlocul unui mister în plină desfăşurare în viaţa reală. Oare ce alte personaje din „distribuţia” din Mary Mead va muri înainte de finalul „filmului”? Iar Miss Marple va reuşi să ofere o nouă reprezentaţie desăvârşită în desluşirea enigmelor?

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890–12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului.
Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Număr de vizualizări :1564


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro