Premiile SRSFF – ediţia 2010

nov. 22nd, 2010 | By | Category: Postcard

Vineri, 19 noiembrie 2010, ora 18:00, la standul Librăriei Nautilus din cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, au fost decernate premiile Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy pentru anul 2010.

Aceste distincții au menirea de a evidenţia eforturile celor care, în decursul anului care se apropie de sfârşit, au promovat prin activitatea lor genul science fiction în România. Anul acesta au fost atribuite cinci premii, astfel: Premiul pentru autor – Cristian M. Teodorescu; Premiul pentru artist plastic – Alex Popescu; Premiul pentru traducător – Mihai Dan Pavelescu; Premiul pentru publicistică – Ştefan Ghidoveanu, Premiul pentru editură – Nemira.

Număr de vizualizări :1444


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro