Nicu Covaci şi Mircea Florian la “Club A – 40 de ani”

nov. 6th, 2010 | By | Category: Postcard

Astăzi, 7 noiembrie 2010, ora 18:30, în Club A (Str. Blănari nr. 14, Bucureşti) au loc întâlnirile culturale Club A – 40 de ani”, ediţia a II-a. Amfitrion: Florin Silviu Ursulescu. Va avea loc un recital de muzică folk susţinut de Nicu Covaci, îl veţi putea asculta pe  Mircea Florian, va exista un moment cu actriţa Cristina Deleanu. Totodată, va exista un moemnt de proiecţie: “ecranul magic, clipuri de arhivă” cu Doru Ionescu, urmat de parada disc jockeilor veterani – Retro-hituri nostalgice şi secvenţe de colecţie – DJ Doru Cetăţeanu.

Club A şi Asociaţia Studenţilor Arhitecţi şi Urbanişti ”Ion Mincu” aniversează 40 de ani de existenţă neîntreruptă printr-un pachet de programe ce se desfăşoară în perioada anului universitar octombrie 2010 – septembrie 2011.

Proiectul “Întâlnirile culturale “Club A – 40 de ani” se desfăşoară în prima duminică a fiecărei luni. Studenţii de astăzi întâlnesc studenţii de altă dată, apropiaţi de Club A şi care au reuşit, în timp, să-şi construiască cariere de succes confirmate şi recunoscute social.

Număr de vizualizări :1344


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro