Muzeul Naţional al Satului expune “Cehii din Hornacko şi din Banat” de Jan Silpoch

nov. 17th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 18 noiembrie 2010, ora 16:00, la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucureşti va avea loc vernisajul expoziţiei ”Cehii din Hornacko şi din Banat”, realizată de Jan Silpoch.

În expozitia sa ”Cehii din Hornacko si din Banat”, Jan Silpoch surprinde viaţa cehilor din satele cehe din Banat şi din regiunea Hornacko din Cehia. Locuitorii acestor zone încă mai păstrează vechile tradiţii, cântecele şi dansurile tradiţionale, şi se îmbracă în costumele populare. Expoziţia prezintă 40 de fotografii în care este capturată spontaneitatea muzicienilor şi stilul de trai al localnicilor.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 18 – 28 noiembrie 2010.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi pagina web: www.czech-it.ro sau www.muzeul-satului.ro

Număr de vizualizări :1436


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro