AgenţiadeCarte.ro: 13.983 de vizitatori unici în luna octombrie

nov. 1st, 2010 | By | Category: Eveniment

AgenţiadeCarte.ro a fost lansată la 1 martie 2010, la iniţiativa scriitorului şi jurnalistului Dan Mircea Cipariu. Cu o echipă formată din Andra Rotaru, editor coordonator, Mihai Zgondoiu, grafician, şi Adriana Cocic, webmaster, AgenţiadeCarte.ro a devenit prima agenţie de ştiri şi comentarii on-line dedicată industriei editoriale din România, evenimentelor de carte şi scriitorilor români. Proiectul a fost pus în pagina realităţii şi a virtualului de Asociaţia EURO CULTURART din Bucureşti. Lună de lună, AgenţiadeCarte.ro a furnizat informaţii la zi, topuri de carte, dialoguri cu scriitorii, a prezentat cele mai noi apariţii pe piaţa de carte, a oferit cititorilor editoriale pe teme de actualitate- de la problemele breslelor creatorilor de cultură din România şi din străinătate, până la proteste şi susţinerea intelectualilor aflaţi, la un moment dat, în greva fiscală.

AgenţiadeCarte.ro a crescut de la lună la lună, a participat activ la câteva dintre cele mai importante evenimente artistice din România anului 2010 şi a luat pulsul cultural la zi. Luna octombrie 2010, conform statcounter.com, arată că AgenţiadeCarte.ro a fost urmărită de 13.983 de vizitatori unici. Cu un trend crescător de la lună la lună şi o politică editorială asumat nediscriminativă, AgenţiadeCarte.ro a reuşit să aducă laolaltă, în primul rând, o comunitate de scriitori, de cititori, de regizori, de cinefili, de artişti plastici etc., indiferent de orientările lor extra-culturale. A primat numai accentul pus pe calitatea informaţiilor prezentate cititorului.

Număr de vizualizări :1326


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro