„Robert Isac Steurer -Viaţa şi creaţia poetică” de Alexandrina Isac Steurer

nov. 5th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 6 noiembri 2010, ora 12.00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române din bucureşti are loc lansarea volumului de poezie „Robert Isac Steurer Viaţa şi creaţia poetică” (antologie bilingvă româno-engleză) de Alexandrina Isac Steurer, Editura Maxim Publisher, 2010. Invitaţi: Liviu Grăsoiu, Radu Cârneci, Daniel Cristea-Enache, Ion Butnaru, Tudor Opriş, Gelu Trandafir. Lansarea este urmată de un concert al cvintetul instrumental Caprice”.

Volumul este însoţit de un CD conţinând 30 de poeme, în lectura lui Ion Caramitru. Traducerea în engleză a poemelor a fost asigurată de Luminiţa Niculescu.

Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro