„Proză tânără cu tupeu” cu Stoian G. Bogdan şi Bogdan Cosa

nov. 29th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 27 noiembrie 2010, ora 16:00, în Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu nr.17, Bucureşti) are loc cea de-a doua ediţie a Clubului de Lectură, unde vor citi fragmente de proză Stoian G. Bogdan şi Bogdan Cosa. Tema acestei ediţii este „Proză tânără cu tupeu”. Moderator: Andrei Ruse.

Ediția a doua a Clubului de Lectură vă provoacă să-i ascultați pe doi dintre cei mai tineri prozatori români, care nu se sfiesc de cuvinte vulgare, de violență, acțiune ca-n fimele cu Bruce Willis, sex, droguri și multe alte teme incitante care dau literaturii lor o viziune proaspătă, brutală și chiar tupeistă.

Stoian G. Bogan (SGB) este cel mai premiat poet al anului 2009 (cu volumul de debut “Chipurile”, apărut la Cartea Românească), iar acum a trecut la proză, publicându-i-se romanul “Nu știu câte zile”, la editura Trei.

Bogdan Coșa nu a publicat până acum, dar proiectul său, “Poker”, pe care-l pregătește pentru 2011, a atras deja atenția unui segment de public cititor.

Mai multe informaţii pe pagina web: http://boomlit.com/clubul-de-lectura-02/

Număr de vizualizări :1110


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro