“Răfuiala” de Kelley Armstrong, al treilea volum din seria “Forţele Răului Absolut”

nov. 25th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Leda- Grupul Editorial Corint a apărut volumul “Răfuiala” de Kelley Armstrong, volumul III din seria “Forţele Răului Absolut”, colecţia “Fantasy Leda”, în traducerea Cristinei Jinga.

,,Acţiune, primejdie, secrete supranaturale şi o mică idilă ─ lumea lui Kelley Armstrong este una în care încrederea în cine nu trebuie poate avea consecinţe îngrozitoare.” , a scris despre carte Melissa Marr.

Personajul Chloe Saunders are cincisprezece ani şi îşi doreşte să fie ca toţi ceilalţi.

Din nefericire, Chloe se întâmplă să fie o necromantă căreia o modificare genetică i-a crescut într-atât puterile încât poate învia morţii chiar şi fără să încerce. Ea şi la fel de supradotaţii (sau ar trebui numiţi ,,blestemaţii”) săi prieteni fug să scape cu viaţă de malefica organizaţie care i-a creat.

De parcă asta n-ar fi destul, Chloe se luptă cu sentimentele ei pentru Simon, un vrăjitor prietenos, şi pentru fratele său Derek, un vârcolac nu la fel de prietenos.  Şi are oribila presimţire că înclină către vârcolac…

Din seria “Forţele Răului Absolut” au mai apărut: “Invocarea” şi “Revelaţia”.

KELLEY ARMSTRONG s-a născut în 1968. A absolvit Facultatea de psihologie la University of Western Ontario, după care a studiat programare PC, pentru ca în final să se dedice cu totul scrisului. Este căsătorită, are trei copii şi locuieşte în Ontario, Canada. Romanele ei se înscriu în genul fantasy contemporan, cu personaje suprarealiste ca vrăjitoare, şamani, fantome, vârcolaci, demoni, vampiri, şi cu puternice elemente romantice.

Kelley Armstrong este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseşte poveşti încă dinainte de a învăţa să scrie. Primele ei încercări aşternute pe hârtie s-au dovedit însă dezastruoase. Dacă i se cerea să scrie o poveste despre fetiţe şi păpuşi, în istorisirea ei apăreau în mod invariabil fete transformate în stafii şi păpuşi malefice, spre groaza şi disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge să creeze poveşti ,,normale” au eşuat. Astăzi, ea continuă să urzească poveşti cu stafii şi demoni şi vârcolaci, din locul special în care scrie, aflat în pivniţa casei.

Număr de vizualizări :1494


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro