“Jules Verne”, fascinaţia anilor copilăriei

nov. 6th, 2010 | By | Category: Postcard

La Editura ERC PRESS a apărut colecţia “Jules Verne”, care aduce cititorilor de orice vârstă ocazia de a se întâlni cu unul dintre autorii cei mai îndrăgiţi din literatură. Aventurile pe care Jules Verne le propune au făcut înconjurul lumii.

În faţa steagului, Sfinxul gheţarilor (volumul I), Sfinxul gheţarilor (volumul II), Naufragiaţii de pe Jonathan, Nord contra Sud, Aventurile celor trei ruşi şi trei englezi în Africa Australă, Fraţii Kip, Mihail Strogoff, Mathias Sandorf, Arhipelagul în flăcari, Drumul Franţei, Cancelarul, Familia fără nume, Doamna Branican, O tragedie în Livonia, Călătorie în Anglia şi în Scoţia.

Volumele conţin mai multe ilustraţii extrase din prestigioasa colecţie „Călătorii extraordinare” a celebrului editor francez din secolul al XIX-lea, Pierre-Jules Hetze.

Număr de vizualizări :1600


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro