“COMEDIA ŢINE LA TINEri”, ediţia a V-a

nov. 14th, 2010 | By | Category: Proiecte

În perioada 19 – 28 noiembrie 2010, la Teatrul de Comedie – Sala Studio (Str. Sf. Dumitru nr. 2, Bucureşti) şi Sala Nouă (Str. Sf. Vineri nr. 11, Bucureşti) au loc spectacolele din cadrul proiectului COMEDIA ŢINE LA TINEri”, ediţia a V-a. Evenimentul este organizat de Teatrul de Comedie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, alături de partenerul acestui proiect, Clubul UNESCO-Adolescenţii. O nouă promoţie de regizori, actori şi scenografi şi-au unit forţele şi vor prezenta publicului creaţiile lor. Gala COMEDIA ŢINE LA TINEri” va avea loc duminică, 28 noiembrie 2010, ora 19.00, la Sala Nouă.

Scopul proiectului este promovarea şi susţinerea tinerilor creatori de teatru.

Tinerei generaţii i se acordă astfel şansa să prezinte pe scena unui teatru profesionist producţiile realizate la finalul anilor de studiu universitar. Ediţia acestui an va cuprinde 10 spectacole în concurs şi 3 în afara concursului.

În cadrul Galei COMEDIA ŢINE LA TINEri” vor acorda premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cel mai bun regizor, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal, premiul pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar, premiul pentru scenografie.

Ca şi în ediţiile anterioare, cel mai bun spectacol va ramâne în repertoriul teatrului în stagiunea curentă a Teatrului de Comedie.

Număr de vizualizări :2767


One Comment to ““COMEDIA ŢINE LA TINEri”, ediţia a V-a”

  1. […] un text după o canava de commedia dell’ arte. Premiera are loc în deschiderea proiectului COMEDIA ŢINE la TINEri, ediţia a […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro