Terapie de plicofobie

oct. 5th, 2010 | By | Category: Postcard

Joi, 7 octombrie 2010,  ora 19:00, la Galeria Atelier 35 (Str. Şelari nr. 13, Bucureşti), se lansează un nou număr al „Revistei la Plic. Evenimentul va fi însoţit de o expoziţie-colaj despre „Revista la Plic”. Cărţile poştale, timbrele şi plicurile sunt asigurate de redacţia revistei.

„Revista la Plic” este un proiect al Asociaţiei Oberliht şi este o publicaţie culturală din România şi Republica Moldova, cu caracter interdisciplinar şi experimental, care îşi propune să reflecte şi să reunească tendinţele artistice şi literare contemporane, într-o manieră proaspată şi nonconformistă.

Îndemnul Revistei la Plic, pe care AgenţiadeCarte.ro îl redă integral, este următorul:

„Suferi de plicofobie?

Te-ai săturat de facturi, amenzi auto, citaţii şi gândurile de bine ale primarului de sector din plic?

Noi te tratăm! Hai în grupul nostru de terapie! Asigurăm tratament instant cu un plic în care găseşti numai cultură: cronici, recenzii, texte literare şi de atitudine.

Treci pe manual cu Revista la Plic.

Şi, dacă nu îţi mai recunoşti scrisul, te invităm în Oficiul nostru Poştal temporar joi, 7 octombrie 2010, la ora 19:00, unde te scoatem de pe mess şi te conectăm la scrisul hand made.

Noi aducem cărţi poştale, timbre, plicuri de şcoală veche, iar tu vino să trimiţi un rând.

Cu drag,

Revista la Plic”

Număr de vizualizări :1286


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro