Târg de Sfântul Dumitru, la MŢR

oct. 19th, 2010 | By | Category: Postcard

În perioada 22-24 octombrie 2010, la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, va avea loc Târgul de Sfântul Dumitru, prilej de întâlnire cu bunătăţile şi frumuseţile satului maramureşean. Evenimentul este organizat de Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Maramureş.

Cu ocazia târgului, vizitatorii se pot bucura de frumuseţea obiectelor meşteşugăreşti şi de artizanat maramureşene. Totodată, vizitatorii se pot delecta cu magiun, placinte, sarmale şi pâine de casă. Vizitatorii pot afla tainele procedeelor tradiţionale de obţinere a acestora.

Mai multe informatii la pagina web:
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targul-de-sfantul-dumitru-ro.html

Număr de vizualizări :1232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro