„Is there a life after the Bradley’s” la ICR Berlin

oct. 1st, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 2 octombrie 2010, ora 20:00, Institutul Cultural Român “Titu Maiorescu” din Berlin îşi deschide seria de manifestări culturale din această lună cu un concert de jazz al duo-ului Uli Lenz (pian) şi Ed Schuller (contrabas), intitulat „Is there a life after the Bradley’s”. Evenimentul face parte din seria de concerte „All About Jazz” ale Şcolii de muzică Leo-Borchard, şi va fi transmis în direct pe postul de radio Deutschlandradio Kultur.

Duo-ul de jazz este cel mai recent proiect a doi prieteni, care colaborează şi ca muzicieni de mulţi ani. Astfel, Ed Schuller apare ca basist pe două dintre albumurile de trio ale lui Uli Lenz: “Echoes of Mandela” şi “Good Bye Venus”. Prima dată când Lenz şi Schuller au lucrat împreună ca duo a fost în anul 2003 la Casablanca. Cei doi reînvie în acest concert tradiţia vechiului club de jazz Bradley’s din New York, care a fost din 1969 până la închiderea sa din 1996 adresa de referinţă a acestui valoros duo pian-contrabas.

Număr de vizualizări :1282


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro