“Zhuan Falun – Învârtind Roata Legii” de Li Hongzhi

oct. 20th, 2010 | By | Category: Eveniment

Vineri, 22 octombrie 2010, ora 16:00, la Galeria Artelor (Cercul Militar Naţional Bucureşti), în cadrul celei de a VI-a ediţii a Salonului de Carte “Polemos”, Editura Semne-Artemis va lansa volumul “Zhuan Falun – Învârtind Roata Legii” de Li Hongzhi. Cartea va fi prezentată de Cristina Furman, vicepreşedinta Asociaţiei Falun Dafa* România (*Marea Lege a Roţii Legii).

„Zhuan Falun” este cartea esenţială a disciplinei spirituale Falun Dafa, practicată în peste 110 ţări din lume. A fost tradusă în 40 de limbi, fiind un best-seller încă de la lansarea sa din 1994, la Beijing. Autorul cărţii este Maestru al Şcolii Falun Dafa, dl. Li Hongzhi. Conţinutul şi învăţăturile acestei cărţi au formulat definiţia completă a qigong-ului şi a practicii de cultivare – ea este ghidul în practica Falun Dafa. Limbajul cărţii  rămâne accesibil şi fără podoabe, textul fiind redactat după prelegerile ţinute de Maestrul scolii, Li Hongzhi, în China, între anii 1992-1994.

Asociaţia Falun Dafa România a fost constituită în 2003, România fiind una din cele 114 ţări în care se practică Falun Dafa. Numărul practicanţilor din întreaga lume depăşeşte 100 de milioane. Nu se ştie însă exact câţi oameni practică această disciplină antică de cultivare a minţii, corpului şi spiritului, deoarece în Falun Dafa nu se înregistrează membrii. Pentru mai multe detalii puteţi vizita www.falundafaromania.net.

Număr de vizualizări :1958


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro