“Toamna muzicii vechi” la Iaşi

oct. 1st, 2010 | By | Category: Eveniment

Luni, 4 octombrie 2010, ora 20:00, în Aula „Mihai Eminescu” a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi are loc concertul “Bruno Cocset et Les Basses Réunies”. Programul propus pentru România – Bach şi Italia – reprezintă o călătorie muzicală în Italia secolului al XVII-lea, un concert care arborează pavilionul Italiei, printr-o navigare în stil baroc într-un joc al contrariilor.

Acest concert este primul eveniment propus de Centrul Cultural Francez din Iaşi, în colaborare cu BCU Iaşi, în cadrul „TOAMNEI MUZICII VECHI”. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1415


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro