Un nou proiect Curtea Veche: “Sufrageria”

sept. 29th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 30 septembrie 2010, ora 19:00, în cadrul Proiectului „Sufrageria” (str. Jules Michelet nr.18, Bucureşti), lansat de Editura Curtea Veche Publishing împreună cu McCann Erickson şi creative shop-ul Griffon and Swans, are loc un „tea party” exclusivist. Cititorii pot găsi în spaţiul acestei “Sufragerii” cărţile pe care le iubim cu toţii şi locul în care se pot purta discuţii legate de ideile care dau naştere cărţilor. Cititorii pot să răsfoiască colecţiile de cărţi aflate la vânzare, să doneze cărţi sau să înceapă să împrumute cărţi. “Sufrageria” va fi deschisă publicului – zona de librărie- pe toata durata lunii octombrie a anului 2010, de miercuri până vineri, de la ora 17:00, până la la 20:00.

“Sufrageria” reprezintă trei lucruri deodată: o bibliotecă, un pop-up shop şi un loc de confluenţă, o adevarată “sufragerie” pentru angajaţii McCann. Blogul “Sufrageriei” poate fi accesat la pagina web: http://mccannsufrageria.tumblr.com/FirefoxHTML%5CShell%5COpen%5CCommand

Editura Curtea Veche Publishing a trimis pe adresa redacţiei AgenţieideCarte.ro, prezentarea acestei mari “Sufragerii”:

“Biblioteca “Sufrageriei” este într-o continuă creştere, deschisă angajaţilor, clienţilor şi partenerilor McCann. Ea adună într-un singur loc toate cărţile deja existente, toate revistele la care suntem abonaţi şi le punem la dispoziţie pe baza unui principiu simplu: devii membru după ce ai donat 3 cărţi de-ale tale. De aici încolo, lucrurile merg la fel ca în orice bibliotecă, cu excepţia unei FLAGRANTE încălcări a regulilor:  poţi să comentezi, să laşi semne de carte, să scrii o referinţă sau să laşi un bileţel în carte fără niciun fel de problemă; ba chiar ne supăram dacă nu faci asta!

Pop-up shop pentru că Editura Curtea Veche este prima editură care oferă o selecţie largă din cele mai bune titluri aflate în portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin şi ei cu o ofertă specială de carte; în plus, veţi mai putea achiziţiona şi o mică armată de jucării Sando… iar în săptămânile ce vor veni aşteptaţi-vă la mai multe surprize şi evenimente.

“Sufrageria” mai este şi un loc de confluenţă, o adevarată “sufragerie” pentru angajaţii McCann.

Punctul de plecare a fost un spaţiu gol şi nefolosit din spatele recepţiei; am vrut sa îl transformăm într-un loc în care oamenii să se adune, să schimbe idei sau pur şi simplu să se relaxeze departe de birouri şi săli de meeting. “Un spaţiu pentru cei dornici să inveţe, nu pentru învăţaţi.”

Număr de vizualizări :1633


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro