Peste 500 mp de piatră sculptată în Diverta

sept. 27th, 2010 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 septembrie 2010, ora 15:00, în Diverta Plaza din Bucureşti, are loc vernisajul unei expoziţii de tablouri sculptate în piatră, un concept unic în România. Acest tip de expoziţie poate fi văzut, exclusiv, doar în magazinele Diverta. Tablourile pot fi, de asemenea, achiziţionate.

Evenimentul este organizat de Diverta şi The Stone Story. Cei prezenţi vor avea ocazia să afle totul despre tehnica cioplitului în piatră şi procesul de realizare al unui astfel de tablou. În plus, publicul poate admira câteva lucrări ce depăşesc 2 metri înălţime şi cu o greutate de 100 kg.

Tablorile sunt sculptate în calcar de Baschioi-Tulcea, au o greutate minimă medie de 1.8 kg, iar ramele sunt realizate din lemn nobil (stejar sau paltin).

Pe un suport rigid, rectangular, cu ajutorul unor tehnici mixte de aplicare a unor răşini epoxidice şi culori acrilice, se pot naşte sub ochii artistului cele mai nebănuite forme. Tematica poate fi naturalist stilizată sau abstract accesibilă, compoziţia poate fi sugerată de spectatori, dar o pondere importantă o are şi fantezia artiştilor.

Tablourile sunt momentan disponibile în magazinele Diverta din Plaza România, Bucureşti Mall, Băneasa Shopping City şi Unirea Shopping City. În următoarea perioadă aceste tablouri se vor putea achiziţiona din toate magazinele Diverta.

Număr de vizualizări :1227


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro