O nouă seară de lectură 121.ro

sept. 28th, 2010 | By | Category: Proiecte

Joi, 30 septembrie 2010, ora 18:30, la Librăria Cărtureşti din incinta Muzeului Ţăranului Român (Şoseaua Kiseleff nr. 3, Bucureşti), are loc o nouă Seară de lectură “121.ro”. Editura Litera le propune cititorilor volumul “Petrecerea lui Ralph” de Lisa Jewell. Invitaţi să dezbată pe marginea cărţii: Valentina Pelinel şi Irina Markovits, consultant de imagine.

Ralph este un pictor în pană de inspiraţie, iar Smith, un bancher de succes. Sunt prieteni buni, dar se îndrăgostesc amândoi de Jem, noua lor colegă de apartament. Karl şi Siobhan locuiesc în apartamentul de deasupra şi pare că nimic nu le poate distruge relaţia de cuplu. Poate doar Cheri, tânăra din apartamentul de la ultimul etaj al clădirii, care a pus ochii pe Karl. Şase personaje cu o viaţă plină de neprevăzut, o înlănţuire de poveşti romantice!

„Fermecatoare… între atâtea cărţi care încearcă să descifreze noile reguli ale relaţiilor de cuplu, povestea lui Jewell este una dintre cele mai spumoase: pasionantă, fără a fi enervantă sau superficială.”, a scris cotidianul “Times”.

„O încântătoare poveste urbană despre relaţiile de cuplu, adunând laolaltă dorinţe şi dezastru. O lectură de vară distractivă.” , a scris “Guardian”.

Partenerii proiectului: Cărtureşti, Editura Litera, Zile şi Nopţi, Elevate, AgenţiadeCarte.ro

Mai multe detalii pe pagina web: http://www.121.ro/biblioteca/petrecere_ralph.php

Număr de vizualizări :1209


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro