Festivalul de Magie “Harry Houdini”, la Bucureşti

sept. 15th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 17-19 septembrie 2010, Asociaţia Teatrul de Magie şi Teatrul de Comedie organizează Festivalul de Magie „Harry Houdini”, ediţia I. El are loc în cadrul evenimentului “Zilele Bucureştiului 2010”, iniţiat de Primăria Municipiului Bucureşti. Festivalul îşi propune să ofere publicului român o incursiune în fascinanta lume a magiei, dezvăluind tainele unei arte puţin promovate în România, dar cu un mare impact asupra raţiunii şi imaginaţiei individului.

Timp de trei zile in zona Smârdan, Şelari, Strada Franceză, Strada Sf. Dumitru şi în incinta Teatrului de Comedie vor fi prezentate spectacole ce îmbina Arta Magiei cu dansul, muzica şi teatrul. Spectatorii sunt invitaţi să descopere mai multe stiluri ce aparţin artei magiei: de la Street Magie Show, în care magicienii interacţionează cu trecătorii, la Close-Up Magic, spectacole ce se vor desfăşura în Sala Studio a Teatrului de Comedie şi până la Stage Magic Show – spectacole prezentate pe scena amplasată în faţa Teatrului de Comedie, precum şi în Sala Mare.

“Este foarte greu să pariezi pe cultură în această perioadă destul de tulbure, însă ne-am dorit de mult acest festival şi am certitudinea că va fi foarte apreciat de bucureşteni. Îi aşteptăm cu mic cu mare şi sperăm să le placă atât de mult încât să şi-l dorească şi la anul, iar în timp să devină o tradiţie şi un punct de reper pentru arta magiei în Europa.”, a spus Andrei Teaşcă, Preşedintele Teatrului de Magie şi principalul organizator al Festivalului.

Programul Festivalului de Magie „Harry Houdini”, ediţia I

vineri 17 septembrie 2010

scena exterioară din faţa Teatrului de Comedie

ora 20.00   Deschiderea Festivalului de Magie

ora 20.15   Comedie şi iluzii

sâmbătă18 septembrie 2010

ora 17.00, Sala Studio              Blind

ora 19.00, Sala Studio              Mystery

ora 21.00, scena exterioară     Colaj de magie

duminică 19 septembrie 2010

ora 19.00, Sala Mare                 Gala Magic Show

Toate spectacolele sunt susţinute de trupa Teatrului de Magie „Andrei Teaşcă“

La spectacolele de la Sala Mare (300 locuri) şi Sala Studio (60 locuri) intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Accesul se face pe baza tichetelor gratuite, care se ridică de la casa de bilete a Teatrului de Comedie  în zilele de vineri 17, sâmbătă 18 şi duminică 19 septembrie

în intervalul orar 11.30 – 20.00

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.teatruldemagie.ro

Număr de vizualizări :1482


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro