“Studii şi cercetări de onomastică şi etimologie” de Onufrie Vinţeler

sept. 30th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Casa Cărţii de Ştiinţă a apărut volumul Studii şi cercetări de onomastică şi etimologie” de Onufrie Vinţeler.

„Pe baza unei ample şi variate informaţii, lucrarea de faţă propune noi soluţii unor explicaţii existente, aducându-şi contribuţia la originea unor nume de locuri şi de oameni. Cuprinde studii şi articole publicate în reviste de specialitate sau în volume cu profil filologic începând cu anul 1964. Toate materialele sunt reproduse în forma în care au fost publicate la timpul respectiv.”, a scris pe coperta a patra a volumului prof. dr. Lucia Wald.

Număr de vizualizări :1855


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro