„Poveste cu o fată” de George C. Dumitru

sept. 27th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 28 septembrie 2010, ora 14:00, la Librăria „Mihail Sadoveanu” (Bd. Magheru, nr. 6-8, Bucureşti) are loc lansarea volumului „Poveste cu o fată” de George C. Dumitru, apărut în colecţia „Autori români”. Evenimentul este organizat de Editura Vremea şi Librăria „Mihail Sadoveanu”. Volumul va fi prezentat de scriitoarea Doina Ruşti şi Silvia Colfescu, directorul editurii Vremea.

Volumul „Poveste cu o fată” cuprinde şase povestiri pline de farmec: „Poveste cu o fată”, „Paty”, „Popa Marin”, „Opulenţă”, „Dreptul de a sta”, „Un pârâu fără apă”.
Autorul a publicat mai multe povestiri în reviste literare precum „Tomis” şi „Oglinda Literară”, iar debutul editorial al său a fost în antologia “Respiro. Proză scurtă 2000-2002” (Editura Dacia, 2003).

Număr de vizualizări :1468


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro