“Cum să câştigi prozeliţi şi să influenţezi oamenii” de Nicholas D. Satan

sept. 15th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

În curând, Editura Art va publica volumul “Cum să câştigi prozeliţi şi să influenţezi oamenii” de Nicholas D. Satan, în traducerea Oanei Zamfirache. Volumul reprezintă un contra-ghid motivaţional, în care „autorul” bestseller-ului „Jurnalul diavolului” îşi continuă lecţiile pline de ironie, umor şi, nu în ultimul rând, sfaturi despre dezvoltarea laturii machiavelice din fiecare.

Parodiind titlul celei mai bine vândute cărţi de self-help ale tuturor timpurilor (“Cum să-ţi faci prieteni şi să influenţezi oameni”), volumul semnat ironic Nicholas D. Satan este o provocare pentru oricine este dispus să-şi testeze simţul umorului. Un contra-ghid în toată puterea cuvântului, în care cele şapte păcate capitale sunt transformate sarcastic în virtuţi numai bune de exploatat la locul de muncă, dar şi în alte relaţii sociale, cartea a avut un succes comercianl comparabil cu al celei care a inspirat titlul.

Combinând, într-o formulă diabolic de amuzantă, imaginile şi textul – la rândul său din diferite specii, de la studii de caz, până la învăţături deghizate într-un limbaj adecvat vremurilor în care trăim -, această carte nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui cititor inteligent şi deschis. Deşi subtitlul o recomandă ca instrument necesar în aresenalul oricărui angajat, fie că este vorba de subalterni sau superiori, principiile ei sunt aplicabile în orice interacţiuni umane. Pentru cei care ştiu să citească şi printre rânduri, acest ghid atipic vine cu o întreagă serie de exerciţii mentale. Construită în jurul unor „mărci înregistrate” ale întunericului, cum ar fi celebra cifră 6, cartea este totodată utilă pentru oricare dintre noi şi perfectă pentru cadouri. Succesul ei este susţinut şi de primul titlu al „autorului” Nihcolas D. Satan, “Jurnalul diavolului,” publicat de Editura ART şi devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute titluri.

Număr de vizualizări :1720


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro