Workshop de fotografie la Mănăstirea Oaşa din judeţul Alba Iulia

aug. 30th, 2010 | By | Category: Postcard

În perioada 25 septembrie- 3 octombrie 2010, la Mănăstirea Oaşa (comuna Sugag, judeţul Alba Iulia) va avea loc workshopul de fotografie “Oameni”, susţinut de artistul fotograf Dragoş Lumpan. Workshopul “Oameni” este destinat studenţilor şi masteranzilor interesaţi de arta fotografică. Selecţia participanţilor va fi realizată de fotograful profesionist Dragoş Lumpan, în funcţie de portofoliu. Organizatorii acestui proiect sunt Mănăstirea Oaşa şi A.S.C.O.R.

Artistul fotograf Dragoş Lumpan  va fi trainer al workshopului de fotografie “Oameni” ce va avea loc în perioada  25 septembrie – 3 octombrie 2010, în două locaţii din judeţul Alba – Mănăstirea Oaşa (munţii Sureanu, cota 1400) şi metocul aceleiaşi mănăstiri, situat în localitatea Gabud.

Cei interesaţi să se înscrie la workshopul „Oameni”, trebuie să respecte următoarele condiţii de participare:

Fotografii participanţii trebuie să fie studenţi sau masteranzi ai unei instituţii de învăţământ superior; pentru înscriere, fiecare fotograf trebuie să upload-eze până la data de 18 septembrie 2010, pe www.transter.ro un CV, date de contact şi 25 de fotografii în format digital, cu latura lungă de 1500 de pixeli, în format jpg. La adresa destinatarului (din fereastra www.transter.ro) se va completa actcultural@gmail.com. Rezultatul selecţiei va fi anunţat până în data de de 21 septembrie 2010.

După selecţie, fotografii participanţi vor achita o taxa de participare de 35 ron. Participanţii la workshop vor semna un contract prin care fotograful acceptă ca organizatorii să poată folosi fotografiile realizate în cursul taberei. Drepturile asupra fotografiilor rămân în proprietatea autorului. Fotografiile nu vor fi folosite spre a aduce prejudicii de orice natură organizatorilor.

O condiţie aparte de participare la acest proiect, având în vedere mediul în care el se va derula, este ca fotografii participanţi să respecte şi componenta liturgică a programului (participarea zilnică la Sfânta Liturghie) şi să aibă o conduită şi o ţinută adecvată.

Fotografii participanţi vor avea la ei un portofoliu extins de fotografii (pot fi adăugate maxim 80 de fotografii la cele 20-25 ce au făcut obiectul selecţiei).

Mai multe informaţii la adresa web: http://oasa-workshop.blogspot.com/

Număr de vizualizări :1665


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro