„Salonul de Carte, Presă şi Muzică” de la Sinaia, ediţia a II-a

aug. 3rd, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 5 – 8 august 2010, la Centrul Internaţional de Conferinţe „CASINO SINAIA” se va desfaşura a doua ediţie a „Salonului de Carte, Presă şi Muzică” – un eveniment ce va deveni anual, şi prin care se va reda oraşului Sinaia locul care i se cuvine pe lista oraşelor culturale importante din ţară.


În cadrul „Salonului de Carte, Presă şi Muzică” de la Sinaia se vor desfăşura recitaluri de poezie şi muzică, lansări de carte, întâlniri cu cititorii, mese rotunde, dezbateri, întâlniri cu personalităţi din viaţa culturală şi politică. Manifestarea se adresează tuturor iubitorilor de cultură care vor descoperi reunite redutabile edituri, importatori şi distribuitori de carte şi muzică, universităţi, instituţii culturale, reprezentanţi media şi nu în ultimul rând Departamentul pentru Relaţii Interetnice al Guvernului României, cu reprezentanţii celor 20 de comunităţi etnice din ţara noastră care îşi vor prezenta literatura, publicaţiile, tradiţiile şi obiceiurile. Cititorii sunt aşteptaţi cu apreciatele cărţi şi CD-uri din colecţiile “ Jurnalului Naţional”  şi cu invitaţii de petrecere a timpului liber în pensiuni pitoreşti, prin revista “Vacanţe la ţară”.
Domnul Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia, îşi doreşte ca ”oraşul unde a găsit inspiraţie Enescu, unde a scris poezii şi poveşti Carmen Sylva şi unde numeroşi scriitori se întâlneau la Castelul Peleş şi la Casa de Creaţie”, să redevină acum, în secolul XXI , o oază de cultură susţinând renumele de care “Sinaia Forever” se bucură în ultimii ani!”
Programul „Salonului de Carte, Presă şi Muzică” de la Sinaia poate fi accesat la pagina web: http://www.vacantelatara.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=576:salonul-de-carte-presa-si-muzica&catid=62:festivaluri

Număr de vizualizări :1055


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro