Filip Florian, la Edinburgh

aug. 17th, 2010 | By | Category: Eveniment

Filip Florian va participa la prestigiosul Festival Internaţional de Literatură de la Edinburgh, în perioada 14-30 august 2010, acolo unde îşi va prezenta romanul său de debut, Degete mici, apărut la editura Polirom şi ajuns la a treia ediţie.

Pe 19 august, la ora 13.30, în sala Scotish Power a Teatrului din Edinburgh, Filip Florian va participa la o lectură publică din primul său roman apărut in limba engleză, Degete mici/Little Fingers, publicat de Houghton Mifflin Harcourt în 2009. Tot atunci Filip Florian va participa la o masă rotundă alături de autorul Stephen Vizinczey, având ca temă Scriitorii secolului XX în Europa Centrală şi însemnătatea operei lor în contextul actual.

Festivalul Internaţional de Literatură de la Edinburgh a început în anul 1983, fiind considerat cel mai important eveniment al capitalei Scoţiei.

Număr de vizualizări :1000


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro