Cărtureşti călătoreşte în India

aug. 3rd, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 4 august 2010, ora 19:00, la Cărtureşti Timişoara (str. Mercy nr. 7), fotograful freelancer Mircea Gherase va prezenta publicului o Indie aşa cum a perceput-o el prin obiectivul aparatului de fotografiat.

Cărtureşti Timişoara a lansat vara aceasta o serie de prezentări ale unor călătorii prin lumea largă. Orice artist care călătoreşte şi are o poveste de împărtăşit publicului este invitat în fiecare miercuri, de la ora 19:00, în Cărtureştiul de pe Strada Mercy nr. 7.
Mircea Gherase este fotograf freelancer, călătoreşte din când în când şi e pasionat de scufundări şi caiac. Îi place să-şi fotografieze prietenii, îşi construieşte proiectele fotografice în jurul lor şi crede cu tărie în relaţia dintre fotograf şi subiect. E fericit cand doarme afară, sub cerul liber, lângă foc. A publicat în reviste din SUA şi Europa (Nature, National Geographic, New Scientist etc.). Mai multe imagini puteţi găsi pewww.mirceagherase.ro

Despre cele 80 de zile în India, acesta a spus: „Din prima zi în New Delhi nu-mi amintesc mare lucru… Atât doar ca nu am putut să mănânc mai nimic… Şi că nu înţelegeam cum am să mai stau încă 79 de zile.”

Număr de vizualizări :1132


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro