Artistul plastic belgian Gerard Tonnon, la Galeria Dialog

aug. 30th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 31 august 2010, ora 18:30, la Galeria Dialog din Bucureşti (parterul Primăriei sectorului 2), are loc vernisajul expoziţiei artistului plastic belgian Gerard Tonnon, intitulată „Un mesaj de viaţă. Expoziţia este organizată de Primăria sectorului 2, în colaborare cu Fundaţia Paneuropa. Curatorul expoziţiei este consilierul cultural Ruxandra Garofeanu. Vernisajul va fi deschis de scriitorul Tudor Octavian.

La eveniment va lua parte şi Excelenţa Sa, Domnul Leo D`Aes, Ambasadorul Belgiei la Bucureşti. Expoziţia amplă de la Galeria Dialog cuprinde 49 de tablouri, 2 sculpturi în bronz şi un costum tradiţional din Gerpinnes.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 31 august-29 septembrie 2010.

Număr de vizualizări :1342


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro