Agenda de carte, 9 august 2010

aug. 8th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Sfântu Gheorghe,  începe a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent “Anonimul”. În timpul zilei filmele sunt proiectate în sălile Complexului Cinema din Green Village, iar în timpul nopţii (începând cu ora 20:45) toate filmele se proiectează în camping, pe un ecran gigant, în aer liber. Această ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent “Anonimul” se desfăşoară în perioada 9 – 15 august 2010.
  • Târgu Jiu, ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană „Christian Tell “, va fi lansat volumul de poeme ,,Vamă” de Dinu Olăraşu.
  • Târgu Jiu, la Teatrul de Vară are loc Festivalul Naţional de Folk şi Baladă „Poarta Sărutului”, ediţia a IX-a. Festivalul şi-a câştigat renumele de-a lungul ediţiilor anterioare, fiind considerat de opinia publică şi specialiştii industriei muzicale drept unul dintre cele mai importante festivaluri-concurs de folk. Preşedintele juriului ediţiei din acest an şi a celei din 2011 este muzicianul Mircea Vintilă. Prezentatorul evenimentului este poetul Dan Mircea Cipariu. Directorul Festivalului Naţional de Folk şi Baladă „Poarta Sărutului” este directorul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, Viorel Gârbaciu.
Număr de vizualizări :1201


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro