Agenda de carte 7-8 august 2010

aug. 6th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Agenda de carte, 7 august 2010

  • Mamaia, ora 21:00, la Piccadilly Hotel are loc un nou concert “Mike Godoroja& Blue Spirit”, SUMMER BLUES NIGHT.

Agenda de carte, 8 august 2010

  • Bucureşti, ora 15:00, la Diverta Acasă (Bulevardul Magheru nr. 9), Asociaţia de Origami din România prezintă vernisajul unei expoziţii de origami ce cuprinde lucrările a peste 35 de origamişti români, cu vârste cuprinse între 10 şi 40 de ani. Expoziţia care cuprinde 200 de modele de origami, este deschisă publicului până pe data de 8 septembrie 2010. Evenimentul este organizat de Asociaţia de Origami din România, în parteneriat cu Magazinul Diverta.
  • Bucureşti, ora 20:30, la Green Hours Jazz Caffe va avea loc experimentul audio-vizual ”13 Most Beautiful Songs… a Soundtrack for Andy Warhol’s Screen Tests”care îi va aduce în faţa publicului pe celebrul violist american Mat Maneri şi pe pianistul de origine română Lucian Ban. Evenimentul este organizat de ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Green Hours Jazz Caffe.
Număr de vizualizări :1105


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro