Agenda de carte, 5 august 2010

aug. 4th, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Bucureşti, ora 20:00, în Green Hours Jazz Cafe puteţi asculta un concert de fado, blues şi nu numai, ce o aduce pe Maria Răducanu (voce), faţă în faţă cu invitaţii Pedro Negrescu (contrabas) şi Dan Mitrofan (chitară).
  • Sinaia, în perioada 5 – 8 august 2010, la Centrul Internaţional de Conferinţe „CASINO SINAIA” se va desfaşura a doua ediţie a „Salonului de Carte, Presă şi Muzică” – un eveniment ce va deveni anual, şi prin care se va reda oraşului Sinaia locul care i se cuvine pe lista oraşelor culturale importante din ţară.
Număr de vizualizări :1062


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro