“Cruciada” de Robyn Young

aug. 17th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Nemira va apărea în curând volumul semnat de Robyn Young, “Cruciada”, în traducerea lui Bogdan Marchidanu, în colecţia “Suspans”.

Robyn Young s-a născut în Oxford, Anglia, în 1975. Autor de romane istorice a căror acţiune este plasată în Evul Mediu, Robyn Young a studiat la Universitatea Sussex din Brighton, unde a obţinut diploma de master în scriere creativă. 

În 2006 a publicat primul volum din trilogia “Frăţia Templierilor”, “Anima Templi”, urmat în 2007 de “Crusade” şi în 2008 de “Requiem” (în pregatire la Editura Nemira).

Număr de vizualizări :1531


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro