Un nou număr al Revistei „No14 Plus Minus – Contemporary Music Journal”

iul. 26th, 2010 | By | Category: Eveniment

De curând, a apărut un nou număr al Revistei „No14 Plus Minus – Contemporary Music Journal”, cu un cuprins variat şi articole semnate George Anca, Irinel Anghel, Mirela Zafiri, Raul Passos, Octavia Dinulescu, Veronica Anghelescu, Vasile Menzel, Despina Petecel Theodoru. Tema acestui număr al revistei se intitulează “Despre cărţi şi oameni”.

Editorialul Revistei No14 Plus Minus (numărul 12 din 25 iulie 2010) este semnat de Veronica Anghelescu. “Fiind vară – şi puţine concerte despre care să vorbim, mi-am spus că ar fi binevenită o discuţie despre cărţile pe care le iubim – noi, ca muzicieni, care ne-au însemnat destinul, care ne-au luminat fiinţa, pe care le-am devorat într-un moment sau altul al existenţei. Vreme de câteva numere, vom încerca să prezentăm câteva din cărţile importante ale muzicologiei româneşti – cu regretul că, desigur, nu vom putea să le cuprindem pe toate. Niciuna nu este omisă din rea-voinţă. Iar cele incluse nu au fost selectate pe baza altui criteriu decât acela al dragostei celui sau celei care le-a recenzat. În viitor, va exista o rubrică permanentă destinată cărţilor de muzicologie, în fiecare număr al Revistei.”, a scris Veronica Anghelescu, adresând o invitaţie cititorilor, de a  propune o carte spre a fi recenzată, şi, de asemenea, să se alăture echipei revistei.

Mai multe amănunte găsiţi la pagina web: www.no14plusminus.ro

Număr de vizualizări :1332


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro