Medalion Zhang Yimou, la Iaşi

iul. 5th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 7 iulie 2010, ora 18:00, la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iaşi are loc o nouă ediţie a „Clubului Cinefililor”, unde va fi prezentat un medalion “Zhang Yimou”. Evenimentul este organizat de Fundaţia Culturală Timpul şi Centrul Cultural German din Iaşi.

În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul “Eroul”, regizat de Zhang Yimou în anul 2002, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori chinezi. Laureat la Cannes şi la Berlin, el este autor al unor filme de mare succes precum “Sorgul roşu” şi “Casa săbiilor zburătoare”. În acest an a revenit în Competiţia Oficială de la Berlin cu un remake în cheie comică dupa filmul lui Joel Coen, “Blood Simple”.

Totodată, miercuri, 14 iulie 2010, va avea loc proiecţia filmului “Aprindeţi lanternele roşii”, producţie a anului 1990.

Număr de vizualizări :1177


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro