Film de aventuri la Cinemateca Eforie

iul. 8th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 11 iulie 2010, ora 19:00, la Cinemateca Eforie (Sala Jean Georgescu, București) are loc proiecţia filmului “Enigmele se explică în zori” (1989), în regia lui Aurel Miheleş. Din distribuţia filmului fac parte: Florin Călinescu, Eugen Cristea, Silvia Popovici.

Scenariul este semnat de George Arion. Filmul spune povestea unui autor de romane poliţiste care pleacă într-o croazieră pe Dunăre. Tot grupul de turişti va poposi pe o insulă unde sunt nişte descoperiri arheologice de valoare deosebită, dar toţi trăiesc atmosfera din „Zece negri mititei” de Agatha Christie.

Număr de vizualizări :933


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro