Agenda de carte, 22 iulie 2010

iul. 21st, 2010 | By | Category: Agenda de carte
  • Vama Veche, ora 21:30, la BIBI Bistro, Teatrul de Artă Bucureşti aduce pe scenă comedia “Insomniacii”, în regia lui Sorin Militaru.
  • Braşov, ora 20.30, la Centrul Cultural Reduta va avea loc proiecția filmului documentar “Kapitalism, rețeta noastră secretă”, urmată de o întâlnire a regizorului Alexandru Solomon cu publicul. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român în cadrul celei de a XVI-a ediții a Cursurilor de limbă, cultură şi civilizaţie românească, desfășurate la Brașov în perioada 7-31 iulie.
  • Gărâna,  în perioada 22-25 iulie 2010, Fundaţia Culturală JAZZ BANAT din Timişoara, membră a Europe Jazz Network, organizează a XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Jazz Gărâna, unul din cele mai importante evenimente de gen din spaţiul est-european, atât prin numărul spectatorilor cât si prin notorietatea artistilor invitaţi.
  • Bucureşti, ora 20.00, în Clubul Green Hours (Calea Victoriei nr. 120) are loc concertul celui mai bun trio din Polonia, Marcin Wasilewski Trio.
Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro