50 de români de succes prezenţi în volumul “HOW I DID IT”

iul. 4th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 7 iulie 2010, ora 19:00, la Rin Grand Hotel din Bucureşti are loc conferinţa prilejuită de lansarea cărţii “HOW I DID IT”, un proiect al BizCampus Network, ce ne aduce mai aproape de povestea de succes a unor oameni din România şi de povestea consolidării unei cariere de top în această ţară. Totodată, această lansare reprezintă un debut pe piaţa de publicaţii business din România.

Volumul “How I Did It. Inspiraţie, Excelenţă, Pasiune” adună laolaltă poveştile a 50 de oameni importanţi din România, genul la care ne uităm ca la nişte modele şi care ne inspiră când avem de făcut alegeri. E vorba de poveşti personale, de mărturii ale succesului şi ale eşecului, de încercări, de riscuri şi, mai ales, de pasiunea cu care au făcut lucrurile. Proiectul este unul complex nu numai prin personalităţile reunite în paginile acestui volum, dar şi prin aria largă de domenii pe care o aduce acest proiect în prim plan – bancar, IT, relaţii publice, comunicare, resurse umane, imobiliare, farmaceutic, modă, cosmetice, electrocasnice, design interior ş. a.
Câteva dintre numele prezente în carte: Sergiu Oprescu, Ionuţ Negoiţă, Raluca Kisescu, Liviu Dan Drăgan, Horaţiu Berdilă, Tudor Furir, Dana Cortina, Mihai Sofian, Mihai Albu, Alexandru Ciucu, Anca Marinescu. Cei 50 de oameni de succes sunt fie manageri de top în companii importante, fie antreprenori de succes.
Cei mai mulţi dintre noi ne întrebăm ce defineşte un manager de succes sau ce defineşte o carieră de succes…

Povestea “HOW I DID IT” a pornit de la evoluţia semnificativă a business-ului din România. Tot mai mulţi manageri şi antreprenori au dovedit că pasiunea, munca, inovaţia, riscul sunt cuvinte cheie care definesc o carieră de succes. Pentru că performanţa în mediul professional nu presupune doar talent, doar muncă sau doar inovaţie, ci perfecta sincronizarea a acestora, pentru a ajunge la excelenţă în carieră.

“HOW I DID IT” vorbeşte despre oameni şi cariere. Despre cum cuvinte ca inovaţie, excelenţă, pasiune îi definesc şi despre cum au reuşit să îşi contureze din cariera lor, o poveste de succes care merită să fie spusă.

„Principiul care m-a caracterizat tot timpul a fost cuvântul „altceva”. Activitatea de zi cu zi este ceea ce generează un recycle de energie. Este modul meu de a trăi în momentul de faţă. Nu ştiu unde se termină lucrul acesta, ştiu doar unde începe. Acesta este sistemul în care îmi place să trăiesc. Sunt o locomotivă şi caut modalităţile prin care să mă propulsez într-o bătălie.”, spune Horaţiu Berdilă.
25 de antreprenori şi 25 de manageri sunt protagonişti în cartea “HOW I DID IT”. Este prezentat traseul lor profesional, poveştile insipiraţionale ale oamenilor care au adus un  strop de inovaţie şi au arătat o imensă pasiune pentru munca pe care o fac zi de zi.

Unii oameni sunt ingineri, alţii sunt artişti, altii econonomişti, oamenii din “HOW I DID IT” sunt „creatorii” succesului şi performanţei în lumea business. Bazându-se pe calitate şi excelenţă, pe imensa pasiune a acestor creatori, cartea este un album pe care oricine ar trebui să îl aibă. Pentru ca în povestea acestor persoane se pot găsi adevăratele modele care au ştiut să se adapteze, să exploreze, să îşi depăşească limitele.

BizCampus Network vă invită într-o lume în care există doar cuvinte precum: succesul, performanţa şi evoluţia, şi în care veţi găsi 50 de stiluri de viaţă, 50 de idei de business, 50 de poveşti, 50 de nume, 50 de oameni din istoria business-ului. Datorită volumului “HOW I DID IT”,  poţi învăţa de la cei mai buni despre cum şi tu poţi fi învingător, prin cele 50 de mărturii prezentate aici. Poveştile lor şi ale companiilor, definesc succesul.

Număr de vizualizări :1281


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro