spot_img

50 de români de succes prezenţi în volumul “HOW I DID IT”

Miercuri, 7 iulie 2010, ora 19:00, la Rin Grand Hotel din Bucureşti are loc conferinţa prilejuită de lansarea cărţii “HOW I DID IT”, un proiect al BizCampus Network, ce ne aduce mai aproape de povestea de succes a unor oameni din România şi de povestea consolidării unei cariere de top în această ţară. Totodată, această lansare reprezintă un debut pe piaţa de publicaţii business din România.

Volumul “How I Did It. Inspiraţie, Excelenţă, Pasiune” adună laolaltă poveştile a 50 de oameni importanţi din România, genul la care ne uităm ca la nişte modele şi care ne inspiră când avem de făcut alegeri. E vorba de poveşti personale, de mărturii ale succesului şi ale eşecului, de încercări, de riscuri şi, mai ales, de pasiunea cu care au făcut lucrurile. Proiectul este unul complex nu numai prin personalităţile reunite în paginile acestui volum, dar şi prin aria largă de domenii pe care o aduce acest proiect în prim plan – bancar, IT, relaţii publice, comunicare, resurse umane, imobiliare, farmaceutic, modă, cosmetice, electrocasnice, design interior ş. a.
Câteva dintre numele prezente în carte: Sergiu Oprescu, Ionuţ Negoiţă, Raluca Kisescu, Liviu Dan Drăgan, Horaţiu Berdilă, Tudor Furir, Dana Cortina, Mihai Sofian, Mihai Albu, Alexandru Ciucu, Anca Marinescu. Cei 50 de oameni de succes sunt fie manageri de top în companii importante, fie antreprenori de succes.
Cei mai mulţi dintre noi ne întrebăm ce defineşte un manager de succes sau ce defineşte o carieră de succes…

Povestea “HOW I DID IT” a pornit de la evoluţia semnificativă a business-ului din România. Tot mai mulţi manageri şi antreprenori au dovedit că pasiunea, munca, inovaţia, riscul sunt cuvinte cheie care definesc o carieră de succes. Pentru că performanţa în mediul professional nu presupune doar talent, doar muncă sau doar inovaţie, ci perfecta sincronizarea a acestora, pentru a ajunge la excelenţă în carieră.

“HOW I DID IT” vorbeşte despre oameni şi cariere. Despre cum cuvinte ca inovaţie, excelenţă, pasiune îi definesc şi despre cum au reuşit să îşi contureze din cariera lor, o poveste de succes care merită să fie spusă.

„Principiul care m-a caracterizat tot timpul a fost cuvântul „altceva”. Activitatea de zi cu zi este ceea ce generează un recycle de energie. Este modul meu de a trăi în momentul de faţă. Nu ştiu unde se termină lucrul acesta, ştiu doar unde începe. Acesta este sistemul în care îmi place să trăiesc. Sunt o locomotivă şi caut modalităţile prin care să mă propulsez într-o bătălie.”, spune Horaţiu Berdilă.
25 de antreprenori şi 25 de manageri sunt protagonişti în cartea “HOW I DID IT”. Este prezentat traseul lor profesional, poveştile insipiraţionale ale oamenilor care au adus un  strop de inovaţie şi au arătat o imensă pasiune pentru munca pe care o fac zi de zi.

Unii oameni sunt ingineri, alţii sunt artişti, altii econonomişti, oamenii din “HOW I DID IT” sunt „creatorii” succesului şi performanţei în lumea business. Bazându-se pe calitate şi excelenţă, pe imensa pasiune a acestor creatori, cartea este un album pe care oricine ar trebui să îl aibă. Pentru ca în povestea acestor persoane se pot găsi adevăratele modele care au ştiut să se adapteze, să exploreze, să îşi depăşească limitele.

BizCampus Network vă invită într-o lume în care există doar cuvinte precum: succesul, performanţa şi evoluţia, şi în care veţi găsi 50 de stiluri de viaţă, 50 de idei de business, 50 de poveşti, 50 de nume, 50 de oameni din istoria business-ului. Datorită volumului “HOW I DID IT”,  poţi învăţa de la cei mai buni despre cum şi tu poţi fi învingător, prin cele 50 de mărturii prezentate aici. Poveştile lor şi ale companiilor, definesc succesul.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508