„Decalogul după Hess” la Festivalul de Teatru de la Zsambek

iul. 21st, 2010 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 24 iulie 2010, ora 21:00, Teatrul de Cameră din Arad va fi prezent la Szinhazi Bazis din Zsambek (Ungaria), cu prilejul Festivalului de Teatru de la Zsambek, cu piesa „Decalogul după Hess” de Alina Nelega, în regia lui Tapaszto Erno. Harsanyi Attila interpretearolul principal. În stagiunea de toamnă, acelaşi spectacol va mai fi prezentat şi la Budapesta, pe 25 octombrie 2010, la Teatrul Komedium. Toate reprezentaţiile au fost incluse în programul teatral al Capitalei Culturale Europene Pecs 2010.

Spectacolul „Decalogul după Hess” se află de doi ani în repertoriul Teatrului de Cameră din Arad şi a fost desemnat de către portalul de ştiri transindex.ro cea mai importantă producţie teatrală de limbă maghiară a anului 2008. Tot în anul 2008, la Festivalul Thealter International din Seghedin acesta a fost considerat „cel mai bun spectacol înscris în festival”. De asemenea, în 2009, „Decalogul după Hess” a fost considerat de portalul cultural toptipp.hu cea mai bună monodramă a anului, iar revista culturală Z’ArtKor a plasat spectacolul printre primele zece ale ultimilor trei ani.

Număr de vizualizări :1470


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro