“Vară cu aromă studenţească”, la Târgu Jiu

iul. 21st, 2010 | By | Category: Eveniment

Vineri , 23 iulie 2010, ora 10:00, la Sala Maură a Prefecturii judeţului Gorj, va avea loc festivitatea de deschidere a Festivalului Internaţional “Vară cu aromă studenţească”, ediţia a VII-a. Evenimentul este organizat de Liga Studenţilor din Universitate Constantin Brâncuşi,  în parteneriat cu Universitatea Constantin Brâncuşi şi U.N.S.R ( Uniunea Naţională a Studenţilor din România). Festivalul se desfăşoară în perioada 23 iulie-30 iulie 2010 la Târgu Jiu.

La eveniment, alături de studenţi vor fi prezenţi oficialităţi şi profesori  din partea Universităţii “Constantin Brâncuşi”, Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean Gorj, Primăriei Municipiului  Târgu Jiu, şi reprezentanţi ai ONG-urilor .

Programul va  fi urmat de prezentarea O.N.G-urilor în Sala de Consiliul din Cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Prima zi a festivalului se va încheia cu vizitarea ansamblului brâncuşian “Masa Tăcerii”, “Poarta Sărutului” şi “Coloana Infinitului” şi vizitarea oraşului Târgu Jiu.

A doua zi a ferstivalului va începe cu o dezbatere despre “Tratatul de la Lisabona “, va continua cu o scurtă excursie la Mănăstirea Lainici şi se va încheia cuo seară interculturală în care studenţii participanţi îşi vor prezenta o parte din tradiţiile şi culturile  ţărilor din care aceştia fac parte.

Pe toată perioada festivalului vor mai avea loc dezbateri precum “ Energia Eoliană” şi “Maşinile Hibrid”. Pe lângă excursia de la Lainici va mai avea loc o excursie în care participanţii la acest eveniment vor vizita punctele turistice din judeţul Gorj.

Număr de vizualizări :1596


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro