“Te aşteptăm în librărie!”, o campanie dedicată librarului, cititorului şi editorului

iul. 19th, 2010 | By | Category: Eveniment

În perioada 1 august- 1 noiembrie 2010, Editura Herald lansează campania “Te aşteptăm în librărie”, a doua ediţie. Această campanie se va desfăşura în peste 100 de librării din toată ţara, va oferi o reducere de 20% pentru 20 de titluri lansate în acest an, va include competiţia „Librarul iscusit” şi va iniţia un concurs de eseuri adresat cititorilor.

Campania “Te aşteptăm în librărie!” a fost iniţiată de către Editura Herald în anul 2009 şi urmăreşte consolidarea pieţei de carte prin formarea profesională a librarului şi redescoperirea  parteneriatului între cei doi operatori culturali: editura şi librăria. Campania ”Te aşteptăm în librărie!” este un impuls pe care Editura Herald îl dă pieţei de carte, pentru ca aceasta să devină conştientă de angrenajul de forţe de care dispune şi pe care trebuie să-l pună în mişcare, astfel încât mesajul său să ajungă la destinatar, cititorul. Concursul “Librarul iscusit” îl învesteşte pe librar ca operator cultural activ şi mediator cultural între editură şi cititor, redefinindu-i rolul pe piaţa de carte şi consolidându-i imaginea. Promovarea librăriilor prin intermediul unei campanii de acest gen este unică pe piaţa de carte din România şi dezvăluie puterea parteneriatului. Beneficiile se înlănţuie în mod firesc: sprijinind cărţile Editurii Herald, librăriile îşi promovează propria lor imagine. Fără a-l pierde din vedere pe cititor, Editura Herald i se adresează direct prin întreaga campanie, invitându-l să-i calce pragul pentru a descoperi oferta sa: reducerea de 20% aplicată celor 20 de succese editoriale apărute în 2010. Cititorul este totodată invitat să participe şi la concursul de eseuri care îi este adresat, cu promisiunea ca la final, Editura Herald să publice în volum eseurile câştigătoare.

Număr de vizualizări :1113


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro