“Arta fericirii în secolul XXI” de Carmen Todor

iul. 7th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45 a apărut de curând volumul “Arta fericirii în secolul XXI. Autocunoaştere şi dezvoltare personală” de Carmen Todor, în colecţia “Practic”.

Grăbiţi, stresaţi, preocupaţi… Acesta este modul actual de a trăi. Ne mai interesează fericirea?… Ne mai gândim la noi – cine suntem, încotro mergem şi cum ar trebui să trăim?
Chiar dacă vrem… mai avem timp să învăţăm despre fericire?
Imaginează-ţi o carte care, în capitole scurte şi sintetice, îţi prezintă ceea ce alte cărţi îţi spun în sute de pagini.
O carte care sintetizează mulţi ani de experienţă şi în care se regăsesc, esenţializate, ceea ce ar putea fi reperele noastre pe drumul către fericire. Cum gândesc, cum reacţionează, ce atitudine au oamenii care îşi construiesc viaţa în jurul ideii de împlinire şi fericire?
Fericirea este o artă… iar cel care o stăpâneşte este un magician al timpurilor moderne. Ai putea fi chiar tu.

Dr. Carmen Todor locuieşte în Cluj, este medic psihiatru, trainer şi coach. Se ocupă de mulţi ani cu studiul dezvoltării potenţialului uman, iar concluzia ei le dă dreptate anticilor: nu se poate face nimic fără autocunoaştere. Susţine variate cursuri şi seminarii, formări de programare neurolingvistică (NLP), coordonează grupuri de dezvoltare personală, scrie cărţi şi articole. Este preşedintele Societăţii Române de Coaching şi este membru al mai multor organizaţii de profil al căror scop este totuşi unul singur: (re)descoperirea şi promovarea unui mod înţelept şi autentic de a trăi care, implicit, ne face mult mai eficienţi şi mai creativi.

Număr de vizualizări :1909


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro