spot_img

Portalul dedicat femeilor senzaţionale, 121.ro aniversează 9 ani de existenţă

121.ro, comunitatea femeilor senzaţionale, a intrat în al 9-lea an de existenţă în luna iunie a acestui an. Portalul dedicat femeilor românce a fost lansat pe reţeaua World Wide Web la 1 iunie 2001 şi numără în prezent peste 115.000 de membri activi din Bucureşti şi din ţară.

„Am înfiinţat 121.ro în 2001, alături de soţul şi partenerul meu, Michael Kammrath şi de o echipă inimoasă. De la început ne-am dorit să facem o diferenţă în viaţa femeilor din România, să fim lângă ele când au nevoie de sprijin, de un prieten de încredere, de cineva căruia să i se confeseze. De-a lungul timpului site-ul s-a transformat şi s-a îmbogăţit cu proiecte noi, am vrut să le aducem femeilor lucrurile care le interesează cel mai mult, de la informaţii despre life-style, carieră, creşterea şi îngrijirea copiilor, articole despre modă şi frumuseţe până la campanii de prevenire a violenţei, de prevenire a cancerului de sân sau campanii eco şi de siguranţă în trafic”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul şef al site-ului 121.ro.

Portalul 121.ro oferă zilnic membrilor şi cititorilor săi informaţii noi din domenii diverse, de la cariera şi dezvoltare personală, modă, frumuseţe, casă şi gradină, gastronomie până la articole despre familie şi relaţia de cuplu, sex, sport, sănătate şi stil de viaţă. Prin proiectele speciale se numără: Un Nou Brand: Tu (www.121.ro/unbt), Naked Food (www.121.ro/naked_food), Eu si mamica (www.121.ro/eu_si_mamica), Fitness is Fun (www.121.ro/fitness-is-fun), Dr. Love (www.121.ro/drlove), precum şi Cinemateca 121 (www.121.ro/cinemateca) sau Biblioteca 121 (www.121.ro/biblioteca) unde membrii site-ului au posibilitatea de a se informa despre cele mai noi filme şi apariţii editoriale de la editurile partenere. Cei 25 de specialişti 121 răspund săptămânal  întrebărilor venite de la cititori pe diverse subiecte de interes (life coaching, decoraţiuni interioare, machiaj şi îngrijirea pielii, modă, plante şi gradină, IT, relaţii de cuplu, psihologie, medicină, modă şi stil, marketing şi PR online etc.)

121.ro este singurul site dedicat femeilor care are o emisiune radio proprie: 121 LIVE (www.121.ro/live). Lansată în iulie 2008, emisiunea este realizată în parteneriat cu RadioLynx.ro în fiecare miercuri, de la ora 15:00 şi este transmisă în direct pe 121.ro şi alte site-uri partenere. Proiectul Serile de lectura 121 este menit să ofere membrilor şi cititorilor site-ului câte o întâlnire în fiecare lună cu o carte utilă şi plăcută, într-un cadru prietenos, alături de invitaţi de prestigiu. Totodată, membrii comunităţii din Bucureşti participă la întâlnirile 121 Unplugged (www.121.ro/unplugged) organizate cu specialiştii şi colaboratorii site-ului pe diverse teme, de la relaţii de cuplu, familie, sănătate, dezvoltare personală pâna la ore de mişcare în aer liber, fitness, modă sau cariera.

Comunitatea femeilor senzaţionale se implică şi în proiecte de responsabilitate socială, prin campania de conştientizare a pericolului folosirii pungilor de plastic – IBAGU – Fii Eco (www.121.ro/ibagu) – şi 121 La Volan (www.121.ro/lavolan), proiectul de siguranţă rutieră dezvoltat sub umbrela Cartei Europene a Siguranţei Rutiere.

De curând 121.ro a relansat rubricile Calendar (www.121.ro/calendar_evenimente) şi Ce e nou (www.121.ro/ce_e_nou), oferind companiilor şi agenţiilor de PR posibilitatea de a-şi posta singuri comunicatele de presă şi informaţiile noi pe site, gratuit, prin simpla creare a unui cont.

„Te invit să-ţi bei cafeaua zilnic alături de cititorii şi membrii site-ului pe forumul 121 (www.121.ro/forum), o secţiune de site cu membri activi şi moderatori inimoşi. Să descoperi blogul nostru relansat anul trecut, 121 Sheblogs (www.sheblogs.121.ro) şi să devii guest editor dacă doreşti să împărtăşeşti cu comunitatea noastră ceea ce ţi se întâmplă. Sunt recunoscătoare echipei, colaboratorilor, tuturor partenerilor şi companiilor cu care am lucrat până acum şi care au înţeles că internetul este cel mai bun mediu de a ajunge la oameni într-un mod relevant şi a le transforma vieţile, dincolo de marketing-ul şi PR-ul de produs. 121.ro mi-a schimbat viaţa şi sper că acelaşi lucru îl pot spune cât mai mulţi dintre cei peste 450.000 de vizitatori unici care intră pe site-ul nostru în fiecare lună”, a spus Daniela Fugaru Kammrath.

www.121.ro, una dintre cele mai mari comunităţi online de femei, are 9 ani de existenţă şi numără în prezent peste 115.000 de membri activi şi 450.000 de utilizatori unici pe lună. Oferă zilnic noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru femei: de la găsirea unui job până la creşterea unui copil, de la sănătate şi frumuseţe până la design interior şi grădinărit. Emisiunea radio 121 LIVE, realizată săptămânal în parteneriat cu RadioLynx.ro abordează teme de interes pentru membrii site-ului: de la sex şi relaţii până la provocările vieţii cotidiene. Întrebările cititorilor îşi găsesc răspuns cu ajutorul celor 25 de specialişti 121. În plus, comunitatea femeilor senzaţionale se întâlneşte regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, în care îmbină utilul cu plăcutul: îşi menţin condiţia fizică, împărtăşesc idei, socializează şi se distrează! Site-ul 121.ro este monitorizat de SATI. În martie 2007, compania mkco.ro care deţine site-ul 121.ro a lansat în parteneriat cu criticul de moda Ovidiu Buta site-ul www.fashionandbeauty.ro, site de referinţă în industria modei şi frumuseţii din România.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508