Noaptea Institutelor Culturale cu animaţie, magie şi bere chească

iun. 24th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 25 iunie 2010, ora 22:00, în Sala de Lectură – Ceainăria Teatrului Act (Calea Victoriei 126, et. 2) şi la Centrul Ceh din Bucureşti (str. Ion Ghica nr. 11) se celebrează Noaptea Institutelor Culturale.

În cele două locaţii vor avea loc proiecţii de filme SF, poveşti de groază, fantasyuri, precum şi o proiecţie a filmelor de scurt metraj semnate de Karel Zeman şi de studenţii de la FAMU.

Totodată, va avea loc un workshop unic de animaţie, coordonat de Octav Ureche şi Cristian Olariu, şi vi se va oferi o noapte unică cu magicianul filmului, Karel Zeman, ale cărui fotografii se vor reuni într-o expoziţie. Evenimentul este organizat de Sala de Lectură şi Centrul Ceh din Bucureşti.

Participând la workshopul de animaţie, poţi afla mai multe despre tehnica stop motion, clay motion, animaţia 2D sau 3D, sau vei avea ocazia să pui în practică idei năstruşnice pentru realizarea unui scurt film.
Celor ce vor să participe li se recomandă să vină înarmaţi cu aparatul foto, eventual şi cu trepied, iar organizatorii workshopului vor pune la dispoziţie participanţilor materialele precum şi cunoştinţele celor mai buni animatori din oraş.

Program complet poate fi urmărit aici: http://www.czech-it.ro/?p=1054#more-1054

Număr de vizualizări :1332


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro